Kuinka sisällyttää moissanite jokapäiväiseen vaatekaappiisi.

Moissanite ei ole vain suosittu vaihtoehto kihlasormuksille, vaan myös kaunis ja monipuolinen jalokivi, joka voidaan liittää jokapäiväiseen vaatekaappiisi. Tässä blogiviestissä tutkimme, miten voit sisällyttää moissanite-muotikorukokoelmaasi, mukaan lukien korvakorut, kaulakorut ja rannekorut.

  1. Korvakorut: Moissanite-korvakorut ovat loistava tapa lisätä kiiltoa jokapäiväiseen ilmeeseen. Niitä on useita tyylejä, napeista vanteisiin ja roikkuviin korvakoruihin, ja ne voidaan pukea ylös tai alas. Harkitse paria värittömiä moissanite-nappuloita klassisen ilmeen luomiseksi tai paria keltaisia ​​tai vihreitä moissanite-riippuvaisia ​​​​korvakoruja saadaksesi värin.

  2. Kaulakorut: Moissanite-kaulakorut ovat toinen loistava tapa sisällyttää jalokivi vaatekaappiisi. Yksinkertainen riipus kaulakoru värittömällä moissaniitilla on monipuolinen asu, jota voi käyttää minkä tahansa kanssa, kun taas keltaisella tai vihreällä moissaniitilla varusteltu kaulakoru voi lisätä asuusi väriä.

  3. Rannekorut: Moissanite-rannekorut ovat loistava tapa lisätä kimaltelua ranteeseesi. Yksinkertainen tennisrannekoru värittömällä moissaniitilla on klassinen asu, jota voi käyttää minkä tahansa kanssa, tai voit valita keltaisen tai vihreän moissaniitin värittömäksi väriksi.

  4. Sormukset: Moissanite-sormuksia on eri tyylejä ja leikkauksia, yksinkertaisista nauhoista monimutkaisiin malleihin. Harkitse yksinkertaista solitaire-sormusta, jossa on väritön moissanite klassisen ilmeen saamiseksi, tai hienostuneempi muotoilu keltaisella tai vihreällä moissaniitilla saadaksesi rohkean ilmeen.

  5. Sekoita ja yhdistä: Yksi moissaniitin parhaista asioista on, että sitä on erilaisia

Takaisin blogiin
1 / 3