Materials

Me Amaral Jewelryllä työskentelemme vain korkealaatuisten materiaalien kanssa eettisesti luoduista moissaniteista jalometalleihin. Valkoisten moissanite-korujen kokoelmamme on saatavilla useissa eri metallivaihtoehdoissa, mukaan lukien kulta, valkoinen kulta ja hopea. Täällä voit vertailla eri materiaalejamme ja niiden etuja.

Big single moissanite dimond on white background

Moissanite

Moissanite on ainutlaatuinen ja upea jalokivi, josta on tullut yhä suositumpi viime vuosina. Toisin kuin perinteiset timantit, moissaniitti on laboratoriossa valmistettua ja tarjoaa useita etuja louhittuihin timantteihin verrattuna.

Yksi moissaniitin merkittävimmistä eduista on sen loisto ja tuli. Moissaniitilla on korkeampi taitekerroin kuin timantilla, mikä tarkoittaa, että se taipuu ja heijastaa valoa tavalla, joka luo enemmän kimaltelua ja tulta. Tämä tekee moissanitesta loistavan vaihtoehdon niille, jotka etsivät jalokiveä, joka erottuu joukosta.

Toinen moissaniten etu on sen kestävyys. Moissanite on erittäin kovaa ja naarmuuntumatonta, joten se on loistava vaihtoehto jokapäiväiseen käyttöön. Se on myös lämmönkestävä, mikä tarkoittaa, että se kestää korkeita lämpötiloja, joita käytetään korujen korjauksessa ja puhdistuksessa.

Moissanite on myös edullisempi vaihtoehto kuin timantti, joten se on loistava valinta niille, jotka etsivät korkealaatuista jalokiveä pankkia rikkomatta. Lisäksi, koska moissaniitti on laboratoriossa valmistettua, se on kestävämpi ja eettisesti vastuullisempi valinta kuin louhitut timantit.

Six gold nuggets on white background

KULTAA 14k

14k kulta on suosittu valinta koruihin, koska se tarjoaa tasapainon kestävyyden ja kauneuden välillä.

Yksi 14k kullan suurimmista eduista on sen tummumisen ja värjäytymisenkestävyys. Toisin kuin muut metallit, kulta ei reagoi alkuaineiden kanssa eikä tummu tai hapetu. Tämä tarkoittaa, että 14k kultakorusi säilyttävät kiiltonsa ja kiiltonsa tulevina vuosina.

Kestävyyden kannalta 14k kulta on loistava valinta. Se on naarmuuntumattomampi kuin korkeampi karaatin kulta, kuten 18k, 22k tai 24k. Tämä tarkoittaa, että 14k kultakorusi kestävät jokapäiväistä kulutusta paremmin kuin jotkut muut vaihtoehdot. Lisäksi 14k kulta ei todennäköisesti taipu tai kuluu ajan myötä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että 14k kulta on loistava valinta koruille sen kestävyyden, tummumis- ja värimuutoskestävyyden sekä kauniin hienovaraisen keltaisen värinsä ansiosta. Asianmukaisella hoidolla ja huollolla 14k kultakorusi voivat kestää vuosia ja säilyttää upean kiiltonsa.

Big lump of raw sterling silver on a white background

Hopea 925

Hopea on toinen suosittu valinta koruille, erityisesti 925 sterlinghopeana. Tämä metalliseos koostuu 92,5 % puhtaasta hopeasta ja 7,5 % muista metalleista, tyypillisesti kuparista.

Yksi 925 hopean suurimmista eduista on sen edullisuus. Se on edullisempi vaihtoehto kuin 14k kulta, joten se on loistava lähtökohta niille, jotka haluavat lisätä korukokoelmaansa. Lisäksi 925 hopea on monipuolinen metalli, jota voidaan käyttää minkä tahansa asun tai tyylin kanssa.

Kestävyyden kannalta 925 hopea on loistava valinta. Se kestää tummumista ja värimuutoksia ja kestää päivittäistä kulumista.