Meistä

Vuonna 2021 me, kolme ystävää, löysimme sattumalta moissaniitin, jalokiven, joka huolimatta merkittävistä ominaisuuksistaan oli säilynyt suurelta yleisöltä salassa. Sen poikkeukselliset piirteet - kyky kilpailla timantin kirkkauden kanssa, mutta omalla ainutlaatuisella ja kiehtovalla tavalla - lumosivat meidät välittömästi. Tämä kohtaaminen ei ollut vain löytö, vaan se avasi silmämme moissaniitin mahdollisuuksille määritellä uudelleen jalokivikorujen eleganssi.

Tämän kiven tuominen valokeilaan inspiroi meitä. Halusimme luoda koruja, jotka eivät ainoastaan matkineet perinteisiä timanttikoruja, vaan tarjosivat jotain enemmän - mahdollisuuden kantaa sekä häikäisevää että älykästä jalokiveä. Amaral Jewelryn perustaminen oli seurausta halustamme toimia avoimesti, kestävästi ja eettisesti, varmistaen, että jokainen koru oli yhtä harkittu kuin lumoava.

Moissaniitin viehätys perustuu sen vaikuttavaan valon taittokertoimeen, joka luo sille elävän säihkeen. Halusimme jakaa tämän energisen loiston, uskoen, että tällainen kivi voisi tarjota uudenlaisen ylellisyyden - saavutettavan ja sopivan kaikkiin elämän hetkiin. Perustaessamme Amaral Jewelryn, tavoitteenamme oli luoda sekä kauniita että eettisesti tuotettuja koruja. Näimme moissaniitin jalokivenä, jota voitaisiin käyttää päivittäin, tarjoten kestävyyttä ja kauneutta ilman timanteille tyypillistä hintalappua.

Nykyään Amaral Jewelry on ylpeä kokoelmastaan, joka tuo esiin moissaniitin ylivertaiset ominaisuudet. Jokainen koru on osoitus kiven kyvystä loistaa ja säihkyä, tarjoten edullista ylellisyyttä joka tilanteeseen. Sitoutumisemme tähän visioon on pysynyt muuttumattomana, kun jatkamme moissaniitin rajattomien mahdollisuuksien tutkimista, luoden koruja, jotka mahdollistavat sen vertaansa vailla olevan tulen ja loiston kokemisen päivittäin.

  • Patrik

  • Anna

  • Juuso