Amaral Jewelry

Palautukset

Rakastu tai Palauta: Olemme vakuuttuneita, että tulet ihastumaan koruihimme. Siksi haluamme tehdä kokeilusta helppoa: voit nähdä, käyttää ja rakastua koruihimme. Jos et jostain syystä ole täysin tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen 30 päivän kuluessa täyden hyvityksen saamiseksi. Huomioithan kuitenkin, ettemme kata palautettavien tuotteiden toimituskuluja.

Palautuksen ehtona on, että tuote on samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa: käyttämätön, alkuperäiset laput paikallaan ja alkuperäisessä pakkauksessa. Tarvitset myös kuitin tai ostotodistuksen.

Palautuksen aloittamiseksi voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa info@amaraljewelry.com.

Lähetämme sinulle sähköpostitse palautuslähetystarran, jota voit käyttää palauttaaksesi tuotteen valitsemallasi postitoimipaikalla. Huomaa, että ilman palautuspyyntöä lähetettyjä tuotteita ei hyväksytä.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä palautukseen liittyvissä kysymyksissä osoitteessa info@amaraljewelry.com.

Vauriot ja ongelmat

Tarkasta tilauksesi vastaanottaessasi ja ota meihin välittömästi yhteyttä, jos tuote on viallinen, vaurioitunut tai olet saanut väärän tuotteen, jotta voimme arvioida tilanteen ja korjata asian.

Poikkeukset/palauttamattomat tuotteet

Tietyntyyppisiä tuotteita ei voida palauttaa, kuten räätälöidyt kappaleet, ja loppuunmyyntituotteet eivät ole palautus- tai vaihtokelpoisia.

Valitettavasti emme voi hyväksyä alennustuotteiden tai lahjakorttien palautuksia.

Vaihdot

Palautettuja tuotteita ei ole mahdollista vaihtaa eikä korvata. Ei-toivotut tuotteet on palautettava palautuskäytäntömme mukaisesti. Tee uusi tilaus haluamallesi tuotteelle verkkokaupassamme.

Hyvitykset

Ilmoitamme sinulle, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautuksesi, ja kerromme, hyväksytäänkö hyvitys vai ei. Hyväksytyn palautuksen jälkeen saat automaattisen hyvityksen alkuperäiselle maksutavallesi 10 arkipäivän kuluessa. Muista, että pankkisi tai luottokorttiyhtiösi käsittely ja hyvityksen kirjaaminen saattaa kestää jonkin aikaa.

Jos yli 15 arkipäivää on kulunut palautuksesi hyväksymisestä, olethan yhteydessä meihin osoitteessa info@amaraljewelry.com.