Amaral Jewelry

Takuu 

 

Amaral Jewelryssa ymmärrämme sijoituksesi tärkeyden. Siksi tarjoamme rajoitetun elinikäisen takuun, joka kattaa materiaali- ja valmistusvirheet jalokivessä. Olemme ylpeitä jokaisesta luomastamme korusta ja luotamme siihen, että rakastat koruasi monien vuosien ajan. Rajoitetun elinikäisen takuumme ansiosta voit olla varma, että olemme sitoutuneita suojaamaan sijoitustasi kaikissa tilanteissa.

Rajoitettu takuu kattaa moissaniittikiven optiset ominaisuudet ja fyysisen eheyden, mukaan lukien kirkkauden, loiston, sirpaloitumisen, murtumisen, naarmuuntumisen ja hankaukset. Takuu ei kuitenkaan kata vaurioita tai vikoja, jotka johtuvat kiven tai korun väärinkäytöstä, väärästä käytöstä, katoamisesta tai varkaudesta.

Vaikka takuumme kattaa laajan valikoiman valmistusvirheitä, on olemassa tiettyjä seikkoja, joita ei pidetä vikoina. Näihin kuuluu jalometallien värjäytyminen, joka voi tapahtua, kun koru joutuu kosketuksiin meikkien, voiteiden, kemikaalien ja alkoholin kanssa. Lisäksi takuu ei kata kuluneita metalliosia tai kiinnikkeitä.

On tärkeää huomata, että takuumme on voimassa vain, jos korjaus suoritetaan Amaral Jewelryssa. Jos viette korunne korjattavaksi toiseen liikkeeseen, takuu raukeaa eikä tuotteella ole enää suojaa. Haluamme, että luotat ostokseesi, siksi suosittelemme lämpimästi ottamaan yhteyttä meihin kaikissa korjaustarpeissanne.

Takuuprosessin aloittamiseksi ota meihin yhteyttä ja kerro, mitä on tapahtunut. Pyydämme sinua lähettämään korun takaisin meille arvioitavaksi. Jos havaitsemme valmistusvirheen, korjaamme vaurion tai vaihdamme tuotteen ilman kustannuksia sinulle. Jos ongelma ei kuulu elinikäisen takuumme piiriin, annamme sinulle korjauksen hinnan, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen ennen työn aloittamista.

Huomaa, että vastaat itse korun tai jalokivien lähettämisen yhteydessä syntyvistä postitus- ja vakuutuskustannuksista Amaral Jewelrylle. Emme ole vastuussa lähetyksen aikana tapahtuvasta vahingosta tai katoamisesta, ja pidätämme oikeuden korvata takuun piiriin kuuluvan tuotteen uudella.

Amaral Jewelryssa olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle korkealaatuisia koruja ja parasta mahdollista asiakaskokemusta. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita takuustamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme aina valmiita auttamaan!