Moissanite väri

Saatavilla olevat moissaniitin eri värit ja niiden vertailu luonnollisiin timantteihin.

Moissanite tunnetaan kimaltelevasta loistostaan ​​ja tulestaan, mutta sitä on myös useissa eri väreissä. Tässä blogiviestissä tutkimme saatavilla olevan moissaniitin eri värejä ja niiden vertailua luonnontimantteihin.

  1. Väritön moissanite: Väritön moissanite on suosituin ja muistuttaa väritöntä timanttia. Sillä on samanlainen kimallus ja tulta kuin timantilla, mutta sillä on korkeampi taitekerroin, mikä antaa sille lisää loistoa. Väritön moissanite on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät timanttivaihtoehtoa, joka on sekä edullinen että loistava.

  2. Lähes väritön moissanite: Lähes värittömällä moissaniitilla on lievä keltainen tai harmaa sävy, mutta sitä pidetään silti värittömänä. Se on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät timanttivaihtoehtoa, joka on sekä edullinen että jossa on pieni värivaihtelu.

  3. Hienovärinen moissanite: Hienovärinen moissanite on saatavana useissa eri väreissä, kuten keltainen, vihreä, vaaleanpunainen ja sininen. Nämä ovat loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät ainutlaatuista ja värikästä vaihtoehtoa luonnollisille timanteille.

  4. Vertailu luonnollisiin timantteihin: Luonnontimantteja on useissa eri väreissä, mukaan lukien värittömät, keltaiset ja hienon väriset. Luonnolliset hienonväriset timantit ovat kuitenkin erittäin harvinaisia ​​ja kalliita. Moissanitea sitä vastoin on saatavana useissa hienovärisissä vaihtoehdoissa murto-osalla luonnollisten hienoväristen timanttien hinnasta.

  5. Kestävyys: Moissaniten Mohs-kovuus on 9,25, mikä tekee siitä lähes yhtä kestävän kuin timantti. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat jalokiven, joka kestää päivittäistä käyttöä.

Moissanitea on saatavana useissa väreissä, mukaan lukien väritön, lähes väritön ja hienostunut. Se tarjoaa edullisen ja loistavan vaihtoehdon luonnontimanteille, ja hienonvärinen moissaniitti voi olla ainutlaatuinen ja värikäs vaihtoehto.

Takaisin blogiin
1 / 3