Amaral Jewelry

Toimitus

Amaral Jewelrylla olemme iloisia voidessamme tarjota ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Kotimaan tilaukset lähetämme Postin kautta seurantatunnuksella ja kansainväliset tilaukset toimitamme DHL:n vakuutetulla lähetyksellä. Voit seurata tilauksesi etenemistä Seuraa tilaustasi -sivullamme.

Korujemme valmistusprosessi on huolellinen, ja useimmat suosituimmista tuotteistamme ovat nopeasti lähetettävissä. Seuraavana arkipäivänä lähetettävissä olevat tuotteet on merkitty erikseen "Fast Shipping" -tunnisteilla. Jotkin tuotteet vaativat kuitenkin hieman enemmän aikaa - 7-14 arkipäivää - täydellisyyden takaamiseksi. Valmistuttuaan ne toimitetaan noin 3-5 päivässä, sijainnistasi riippuen.


 • Order Review

  Our team conducts a thorough review of the received order, ensuring all details and specifications are accurate

 • Crafting Jewelry

  Artisans carefully craft made-to-order pieces, from selection to finishing, meeting Amaral Jewelry's high standards.

 • Quality Assurance

  Completed items are subjected to a rigorous quality assessment, polished, cleaned, and prepared for secure packaging.

 • Shipping Preparation and Dispatch

  Ready orders are entrusted to DHL for insured shipping, and customers are informed with a tracking number for their shipment.

Logo of DHL

DHL:n toimitus

DHL on kansainvälinen logistiikka- ja kuriiriyhtiö, joka on erikoistunut pikatoimitukseen. Yritys toimii yli 220 maassa maailmanlaajuisesti ja on tunnettu nopeista ja luotettavista toimituspalveluistaan.